torsdag 8 januari 2009

Så, nu har alla försvunnit. Alla. Det är så underbart dött som et bara är i Champoluc vid den här tiden på året. Jag tänker inte ens ödsla tid på att skriva om nyår och hela den cirkusen men jag tror ni kan förstå själva. Hela byn överbokad och totalcasino hela tiden. Konstant. Var uppe och körde ett par timmar sammanlagt och det var helt hysteriskt. Hörde på avvägar att det i lördags var 14000 unika besökare i systemet, från Champoluc bort till Alagna. Det är ganska mycket folk.

Vi stängde Brasseriet igår och hela personalen var ledig vilket firades med en riktigt bra skogsdag i Punta Jolanda i Gressoney. Jag Daz och Jocke drog över direkt på morgonen och fick riktigt sjyssta åk och ett par bilder med god kvalisort. Gick upp ett steg i min klipphoppning och tog en riktigt fin klippa som var lite högre väntat men det gick bra och Jocke fick ett par riktigt fina bilder. Sedan fotade vi lite i skogen också och det blev riktigt bra. Ska försöka lägga upp så fort jag får dom…

Skidorna går som skållade illrar och är helt underbara i pudret. Även när det blir brant och lite hårdare så flyter dom fantastiskt.
Kvällen spenderades på Castor med allt vad det innebär. Hemma och störtade i säng vid midnatt. Vaknade upp idag med träningsvärk i hela kroppen. Måsten börja komma ihåg att stretcha efter en så lång och hård dag.
Just nu snöar det som fan och har gjort det ganska länge. Här nere i byn har det kommit närmar 20 cm och ännu mer uppe på berget. Så morgondagen kommer bli ruggigt bra har jag en stark känsla av.
Idag så gratulerar vi dessutom min kära miffobror som fyller 25. Hipp Fakking Hurray!!
Har dessutom packat ihop mina grejer så nu behöver jag bara få nyckeln så flyr jag lägenheten till min och Ernandos nya love-schack.

Hörs och Syns!

PoK
/J

Inga kommentarer: