söndag 14 december 2008

Förhoppningar och regnbågar

Dåså. Då var det söndag och imorgon har jag varit här nere i två veckor. Kan ju inte påstå att det har känts så länge. Vädret fortsätter att vara som det har varit så länge jag har varit här. Snö, mycket snö. Ikväll så säger prognosen 18 cm nysnö. I timmen… Rätt så galet. Tack vare snön och det allmänna väderkaoset i hela Italien, från Sicilien i söder till Piemonte i norr, så har vi dessutom sluppit all trattitalienare nu i helgen så det har flutit på betydligt lugnare än förra veckan om man säger så. Dock har det festats på rätt så bra på nätterna, kul att det kom i gång i alla fall. Med varierande resultat för vissa. Ingen nämnd ingen glömd.

Fick några nya rätt så fantastiska åk i veckan. Onsdagen höll vi oss i Mandriaskogen heeeela dagen. Robin och Rhona har också kommit ner så dom var uppe på berget för första gången och dom var väl rätt så nöjda om man säger så. Bara upp å ner, upp å ner i liften. Fanns liksom ingen anledning att dra sig därifrån när man vid halv 3 tiden fortfarande bara behövde ta en extra sväng vänster för att hitta en ny helt ospårad linje. Och som jag skrev tidigare. Man åker precis över allt. Åkte under fracheyliften i fredags. Den branta delen som man enligt uppgift inte har kunnat åka de senaste sex åren. Eftersom det ser ut som ett stenbrott under. Men nu var det inga problem alls. Underbar tekniskt knixig åkning. På sammanlagt 8 puderdagar nu så har endast lagt till en pytteliten repa på ena skidan. Det är rätt galet.

Nu är det snart dags för jobb igen. Inte en enda människa skulle jag tro. Återkommer med uppdateringar om veckan med bilder och hela köret så fort som möjligt.
Ha det bra!
/J

Inga kommentarer: